UCLA Architectural Projects

Tagliaferri Architects works with UCLA of various projects that could range form a schematic design study for a research laboratory to a large access control upgrade on an existing 5 story tower.

The following are different project that we have had the pleasure to be part of:

  • Moore Hall - Auditorium interior renovation

  • Moore Hall - New seating and flooring

  • Lab School - Electrical expansion

  • Boyer Hall - Laboratory design study

  • Venice Dental Clinic - Sterilization suite and x-ray suite remodel

  • Young Hall - Laser Lab remodel

  • Medical Plaza - New radiology viewing stations and exam room

  • CHS South Tower - New access Control System

  • Lab School - New classroom

  • Medical Plaza - New filter water stations

  • CHS Building - Fire suppression project - level 1

  • Transit Yard - New bus lift

  • Medical Plaza - Medical office suite renovation

  • Med West Building - New rehab call center

  • Anderson School of Management - Fire Alarm Project

  • Moore Hall - Air Conditioning Installation

 
New outdoor electrical yard

New outdoor electrical yard

UCLA Lab School Electrical Expansion

The project required a new long electrical trench through the campus to serve a new outdoor electrical yard that would distribute the new service to three existing electrical rooms spread through the elementary school. the project will allow the school to upgrade their air conditioning and audiovisual systems.

UCLA Venice Dental Clinic Sterilization Suite and X-Ray suite Remodel

The project includes the full renovation and expansion of the sterilization and x-ray suite proving new casework and equipment to serve the busy dental clinic located in Venice California. Most of the casework and new equipment is donated by Midmark, the medical and dental equipment manufacturer.

New interior finishes

New interior finishes

New interior finishes

New interior finishes

UCLA Med Plaza new Radiology Viewing Suite

The project involves the renovation of an existing office space and transforms it into new radiology viewing stations while converts an adjacent office space into a new exam room.